Det du lägger fokus på det får du! Jag ger här tips på hur du skapar mer av det du vill ha i ditt liv!

0

Hur får vi attraktionslagen att fungera? Jag har skrivit om attraktionslagen tidigare men vill här skriva om hjälpmedel att nå hela vägen, inte bara ett kort tag. Det handlar om att även förändra sina tankar med mental träning tillsammans med att faktiskt se sitt mål med inre bilder. För attraktionslagen skapar verkligen exakt det du tänker!

Om du lär dig hantera dina vardagstankar så är du ännu ett steg närmare målet. Det kan handla om att byta ut negativa tankar som du tänker utan att knappt vara medveten om det. Som vissa vardagssituationer när du tycker saker går emot dig. Som exempel; min katt har en förmåga att slira och ha ner saker. Som ett steg i övningen kan du börja vända irritationen direkt. Att tänka; men tack för påminnelsen – den där högen med tidningar kanske är dags att rensa eller byta plats? Då har du enkelt vänt tanken till en positiv motsats. Eller att verkligen se sin parkeringsplats i sitt inre på väg in till stan – och bara veta att den finns där, istället för att låta vardagstankarna per automatik träda in; kommer jag hitta en plats eller ska jag söka i p-hus istället. Ja, hoppas ni förstår vad jag menar.

Som med all utveckling måste vi själva göra aktiva val-inget kommer av sig själv. Så när du byter ut varje negativ tanke du blir medveten om så är du ett steg närmare målet. För det är samspelet mellan invanda tankar och mental utveckling – att förändra sitt sinne som ger resultatet!

Samtidigt krävs att du visualiserar den bild som är önskvärd och tror på den till 100 %, för det är det som är nyckeln till hemligheten. Det är tvivlet och de negativa tankarna som sätter hindren. Tacksamhet är också en av beståndsdelarna i mental utveckling samt attraktionslagen. att vända det negativa till något positivt är en bra början. Samt att påminna sig om det vi har som vi är tacksamma för.

Jag är inte bara medium utan också terapeut utbildad på universitet, men kunskap i MI (motiverande samtal)/ personlig utveckling. Så vill du ha mer av mina tankar eller hjälp i att utveckla dig själv eller attraktionslagen så är du välkommen att ringa mig på Tarotguiderna.se! Jag kommer nog skriva ännu mer om vår utveckling och attraktionslagen längre fram. Men tills dess; attraktionslagen tillsammans med våra tankar ger oss alltid det vi ber om. Så var uppmärksam på vad du låter finnas i dina tankar!

Denna vecka finns jag på Tarotguiderna.se Tel: 0939-2959 val: 89# Monika

Torsdag; 19-22.00 Fredag; 11-13.00 Söndag 16-22.00.

Varmt välkomna och kram från mig! / Monika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke