Budskap för kommande vecka. Vilken siffra dras du till just nu? Välj en av 2, 3 eller 7!

0

Jag har valt att använd siffrorna 2 , 3 och 7. Så välj en av de tre siffrorna. Känn vilken du dras till mest just nu. sen kan du läsa budskapen. Har valt dessa siffror för om man använder alla som finns så kommer jag jobba med detta till nästa vecka. Därför dessa tre. Så 2, 3 eller 7?

Här kommer budskapen:

Nummer två: du som valde detta kort, nr 2:

Tvåor står för dualitet, jämvikt mm. Tvåor är ofta förmedlare om du som dras till en två skulle vara chef eller arbetsledare så är det viktigt för dig att få med dig gruppen, du är alltså inte den auktoritära sorten. Du medlar hellre än att ta en konflikt.

Veckan som kommer handlar mycket om närhet, umgänge och att skapa balans. Denna vecka får du öva på att sätta lite gränser mot omgivningen. Ge och ta efter din egen ork, inte bara andras behov. Veckan kommer med möjligheter att hitta öppningar där du tidigare kört fast. En vecka i egenvårdens och din energis tecken. Njut av de små tingen i din vardag, då kommer lösningarna och energin till dig.

Du som valt nr 3:

Treor anses i många religioner vara ett heligt tal. Treor kan också stå för tillökning eller att flera firar något tillsammans.

Detta är en vecka som ger dig möjlighet till nöjen och samvaro. Veckans energi för dig ger också känslan av att äntligen ha landat i något, kan vara personlig utveckling, projekt, familj och aktiviteter. Du är ännu mer utåtriktad denna vecka och får ibland påminna dig om att välja att lyssna inåt-vad är din sanning, tro eller känsla för något? Utan att lyssna till bruset runt dig.

Du som valde nr 7:

Detta är ett av de mest magiska och också heligaste tal som finns. Personer som väljer detta är ofta intresserade av det andliga och nyfikna på att lära sig mer av det. Ofta inåtvända/ introverta med mycket tankar inåt. Veckan som kommer för dig ger dig chansen att utmana dig, att hoppa ur dagdrömmarna och agera. Du får en skjuts att ta tag i saker du länge lagrat på “tankenivå” och du kommer att känna dig nöjd över dina beslut, val och handlingar.

Kramar från mig/ Monika

Denna vecka finns jag på Tarotguiderna.se idag Söndag 16-21.00. För nästa veckas tider se hemsidan. Monika 89 #

Tel:0939-2959 val 89# för att komma till mig, på hemsidan finns också andra alternativ som Fast pris och fakturakund.

Önskar Er alla en fin vecka!

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke