Veckans budskap från Monika! Vilken ängel väljer du?

0

Känn först vilken du dras till, jag skriver budskapen från vänster till höger 1-6 samt färg.

  1. Rödsvart Ängel: Du dras åt det lite dramatiska och du väcker uppmärksamhet samt passionerad. Denna vecka lockar ängeln med att släppa i människor du i vanliga fall inte har kontakt med. Finns nya bekantskaper som väntar <3
  2. Röd/vit ängel: Du gillar också att synas men är lite mer klassisk i ditt tänk och inte så dramatisk. Denna vecka är en vecka som är utmärkt för förnyelse, att våga ta nya vägar-att tänka i nya spår. Kanske förnya både inre och yttre med en liten belöning när du vågat gå utanför din “comfort zone”? <3
  3. Lila ängel; Lila står för din lojala sida. Lila i allmänhet kopplas gärna ihop med andlighet, kreativitet och medialitet men är också en kunglig färg. Denna vecka uppmanar ängeln att plocka fram din kreativa sida. Göra sånt du länge tänkt på men inte blivit av. Ny fräsch energi för det denna vecka! <3
  4. Vit/ Transparent Ängel: En oskuldsfull och elegant färg. Färgen kopplas också till fred, andlighet, ärlighet och renhet. Den vita ängeln vill denna vecka hjälpa dig med att bli lite mer rebellisk, jämfört med dina vanliga handlingar.Lovar att du får en spännande reaktioner från din omgivning <3
  5. Lila “skimmer” Ängeln: En väldigt andlig färg, se gärna ovan på den andra lila ängeln. Men just denna uppmanar dig också att utforska din andlighet, kanske fördjupa dig i nåt ämne du vill veta mer om? Eller träna på/läsa om medialitet mm. Rätt tid är nu! <3
  6. Gul Ängel: Solen, energin, hoppets och värmens färg! Har du valt de gula ängeln så är din energi på väg tillbaka. Du behöver mer tro, hopp och glädje och det nu du ska börja ta tillbaka den energi du förlorat. Du märker bäst av energiflödet i början/mitten på nästa vecka, njut! <3

Önskar alla läsare en fin vecka! Idag finns jag för vägledning på Tarotguiderna.se fram till 19, Imorgon Torsdag: 17-18, 19-20 samt 21.00-22.00. Övrig tid se Tarotguideras hemsida “Monika” 89#

Kram från mig! Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke