Monika 89# “Dagens budskap”: Att flytta isberg…

0

Alla har vi nog varit där när vi tror vi kan flytta berg. Och visst är det bra att ha tro/tilltro på sig själv men hur långt ska vi tillåta att gå oss över den gräns där vi sen länge tömt alla våra resurser och energi?

När allt handlar om en kamp utan några positiva förändringar är det dags att själv byta spår och tankar. Och “vips” så är det som allt lättar och vi hittar mer framkomliga vägar. För oftast ser vi inte vad vi behöver göra för att vi är så inne i vår föreställning “att det är den enda möjliga vägen”. Ofta handlar det om ens eget samvete, att “jag kan inte sluta nu för att då händer det eller det”. Eller så kämpar vi för någon annan i tron att denne inte klarar att föra sin egen talan. Vad händer om vi testar? Alternativen brukar vara två; att vi kämpar med detta isberg och fantiserar om att det ska smälta eller att det löser sig om jag bara gör det eller det”. Eller att vi ber om hjälp! Sett från sidan kan vi alla se att det är omöjligt att flytta berget själv men vi tar inte in det av olika skäl så som t ex medberoende. Men ber vi om hjälp så har vi en mycket större möjlighet att lyckas med det vi försatt oss i! För hur det än är så är det viktigt att in och utgående energi är i balans.

Idag tisdag finns jag “Monika” 89# på tarotguiderna.se kl 12-13 och imorgon onsdag 10-13 samt 16-19.00. Samtalspris; 19:90/min, tel: 0939-2959 och 89# i förvalet så kommer du direkt till mig.

Ha en fantastisk vecka/!Kram/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke