“Monika ” 89# Delar en bild på min fina katta “Bebba/Babe”!

0

Idag är det lite grått ute och då är det en perfekt dag att ladda batterierna samt lite jobb på linjen. Och så har jag min livspartner och healingkatt vid min sida. Kan det bli bättre? <3

Jag är samtalspartner, andlig vägledare, Medium, terapeut , klarseende mm. I dag Söndag finns jag tillgänglig 11-12 samt 16-19.00. Oavsett när så är numret detsamma: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och vill du ha ett sms när jag loggar in i övrigt så skickar du till: 71 440 och skriv : “Monika” i meddelandefältet. Vi har också ett fast pris 30 min/495 kr om du vet att du behöver lite längre tid, tel: 0939-2956.

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke