Veckans budskap; vilken färg dras du till?

0

I dag får ni känna in vilken färg ni dras till enligt färgerna på bilden. Perioden är 18-25/12. När det gäller färger kan de färger vi dras till förändras över tid och av stress eller obalanser. En del menar också att vi dras till färger efter personlighet eller vilket chakra vi behöver vårda mm. Inom psykologin har man känt till färgernas påverkan av oss eller hur vi blir påverkade av färger säkert sen ett par hundra år tillbaka).

Välj någon av dessa färger: Röd, gul, grön, blå eller lila. Titta på färgerna på bilden och känn.

Du som valt Röd;

Det är inte bara på julen vi har rött, det kan också vara för att synas-för syns gör du i rött! Rött fångar upp andras uppmärksamhet. Färgen står för energi, passion, inre styrka men kan också kopplas till stress. Färgen röd är också rotchakrats egen färg. Om alltid gillat rött så är du troligtvis en energisk och livsglad person. Väljer du färgen bara för nuet så kan det vara bra att hitta balansen i tillvaron och ha tillit till att allt kommer i den ordning det ska.

Gul:

Solen, harmonins och glädjens färg! Även denna färg fångar uppmärksamhet och är en väldigt kreativitetshöjande färg. Gult är också färgen på solarplexus i vårt chakra. Har du valt gult så har du ny spirande energi och livsglädje. Nu är rätt till att skapa och föra vidare planer som kanske bara funnits i bakhuvudet. Skapa flöde och plocka en sten i taget!

Grön:

Grönt är väl harmonins färg nr 1! Naturen är grön och grönt har en väldigt lugnande inverkan i våra liv och sinnen. Det är också bröst och hjärtchakrats färg. Så har du valt denna färg så mår du bra i naturen och får ro av denna färg. För denna vecka så skapar färgen balans och mycket härligt umgänge. Njut!

Blå:

Anses också vara en rätt rogivande färg, tänk havet med sin blåa färg… För mig är det också kommunikationens färg. För att relatera till chakran så är blått halschakrats färg. Blå är en helande/ healingfärg. Blått står också för energi och kreativitet. Har du valt färgen tillfälligt för nu kan det vara lugnet du behöver. Då detta är halschakrat och kommunikationens färg så kan du i umgänge behöva stå på dig lite mer-inte förminska dig. Vill du ha fram något viktig så säg det-tänk inte bara på andra!

Lila:

Lila är en kunglig färg men också många andliga eller mediala dras till denna färg. Färgen har helande egenskaper samt skapar kreativitet. Lila är kronchakrats färg-inte så konstigt att andliga dras till färgen men det gör även barn. Denna färg kan också relateras till det högre jaget och tillit till livet. Färgen står också för tankar, empati, känslor och insikter. De flesta aktivt andliga eller mediala dras just till Lila. Lita på dina inre kunskaper och lyssna på ditt högre jag, ha tillit till dig själv-att du är på rätt väg.

Önskar en en fin vecka och en fantastisk Jul! Kram/ Monika

Denna vecka finns jag på Tarotguiderna.se Monika 89# dessa tider; Torsdag 10-13.00. 17-20.00 samt 21-22.00. Fredag 11-13 samt 16-19.00, Lördag 16-19.00. Söndag 17-22.00.

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke