Vilket kort dras du till? Budskap för Midsommarveckan till dig från mig! Önskar härmed alla läsare och kunder en fin Midsommar! Kram/ Monika

0

Korten3

Känn in vilket kort du dras till och läs min tolkning av periodens budskap som gäller dig.

Korten4Kort nr 1(från vänster till höger:

Blomstring: Bjud in livet, allt vackert som finns, dags att se det med nya ögon, sprid kärlek och du får mångfalt igen! Du berör nu andra som också berörs av dig, dela din glädje med alla omkring dig och öppna upp dig för att det underbara som finns, välj att släppa gamla tankebanor och rädsla för att blomma upp och dela med dig av din kärlek. Du kan ha hittat denna blomstrande inställning och känslor efter en tid av “instängdhet”, då du låst dig inne i negativa banor men var i nuet, lev och njut!

Kort nr 2:

Din inre röst:

Det är inte en slump att du drogs till detta kort! Du har snuddat vid din inre vägledning men förträngt det tills nu, du vet nu vad du ska göra och lyssnar på de kunskaper och budskap som kommer till dig framöver! Svaret/sanningen finns där nu och du hör äntligen de viskningar som kommer från ditt innersta. När du väl lyssnar på det innersta som vägleder dig så kommer du inte uppleva de problem som funnits tidigare, du vet vart du ska vända dig; inåt mot din inre röst!

3) Fullbordan: Nu börjar en ny fas i ditt liv, den sista pusselbiten vid tredje ögat har lagts på plats. Nu ser du tillbaka på tidigare tankar och beteenden e t c och finner att du har en lösning på tidigare situationer du kanske tyckt varit komplicerade eller som du suttit fast i på något sätt. Mästaren har givit dig en riktning och du vet vad som finns kvar att göra, vad du ska göra eller åt vilken riktning du ska gå. Det är mer komplett än ett ja eller nej, då du i dig själv kommer att känna vad som är riktigt och verkligt. Ibland genom att man lär sig hantera sker, känslor och situationer på ett nytt sett eller att man ser allt med “klarare” ögon.

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke