Vilket kort dras du till?

0

Tarot2

Känn vilket kort du dras till och läs sedan min tolkning av korten! Det kort du dras till är det som du behöver mest i ditt liv eller är på väg in i ditt liv nu den närmaste perioden.

 

Taro1

 

 

1) (Från vänster till höger):

Framgång:

I korthet så står det här kortet för “som man sår, får man skörda”.  Du har hanterat din utmaningar på ett bra sätt och får nu eller inom kort en ritt på “framgångens tiger”. Passa på att njuta av det du skördat, fira och må bra i stunden. Livet är både uppförsbackar och nedförsbackar, nu har du nedförsbacke så ta verkligen vara på denna så länge det varar. Det är det som är tjusningen med livet. Ingen skulle uppskatta livet om allt bara var nedförsbacke, utan med en blandning av framgång och motgång är det lättare att ta tillvara och njuta här och nu när vi får dessa tillfällen. Så njut av din framgångsritt!

2)

Vända sig inåt:

Du har svaret på dina egna frågor inom dig och nu är du också mogen att betrakta tankar som rör sig i ditt sinne. Redo att känna att du själv äger sinnet, du väljer vad du ska reagera på och hur eller hur du ska förhålla dig till något. Träna på att bara betrakta det yttre som om det inte handla om dig, att ha distans till känslor som finns inom dig. För bara om du låter dig påverkas av t ex negativa tankar så kan du påverkas negativt. Nu är tiden inne att betrakta dina känslor och tankar utan värderingar och moral etc. Du lär dig nu knepen att stilla ditt sinne och blir lättare till sinnet. Du kan välja meditation, promenader i vacker natur eller annat som ger dig möjligheten till total avkoppling utan störande inslag utifrån. Den som kan behärska sitt sinne blir en riktig livskonstnär som njuter av livet!

3) Tillit:

Nu är det dags att våga, släppa taget om rädslor och oro, hoppa från bron (hypotetiskt) eller bungyjump, släpp taget och känn hur fri du känner dig! Lita på att du kan lägga sinnet åt sidan och lita på att din önskan uppfylls! Du kommer inte att förlora något på det, alla fall inget som är värt att bevara i ditt liv, tvärtom du vågar tro att det bästa kommer till dig och det gör det om du vågar släppa negativa tankar, kontroll och oro. Om du är rädd att släppa en relation, tankemönster eller liknande, träna då på tilliten för då kommer du att förstå att allt har en mening och att vi ska lita på det som sker i vårt liv. Universum vill dig bara det bästa och det kommer du att få med tilliten.

 

 

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke