Monika 89# “Det bästa mor har sätter hon på bordet”!

0

Så sant, katten blommorna och korten kämpar om första platsen. Korten tycks få eget liv mellan varven men vet att det är min lilla kattdonna som skapar högar som får liv och rörelse! Hur många andra har ett så åtråvärt arbetsbord att alla ska sitta just där? Då måste de ju vara en bra plats!

Idag söndag 11e Februari finns jag ” Monika” 89# tillgänglig kl 16-19.00, telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och njut av helgen tills vi hörs!

Kram/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke