Monikas budskap för veckan som kommer från 11/12 till 17/12.

0

Nu närmar vi oss Jul med stormsteg och många är stressade för allt de “måste” hinna med men måste vi allt eller har vi en bättre Jul utan att skena fram? Jag tror Julen blir minst lika bra utan att vi slår knut på oss själva. Denna vecka går budskapen lite i stressens tecken, därav mitt val av bild.

Jag har valt veckans budskap utifrån tiden vi är i nu och det du behöver göra är att ta dig en lugn stund och känn vilket av följande du dras till på bilden. Alternativen är; Rötterna, dörren eller de vissna löven. Ta en stund på dig och känn vilket av dem du dras åt mest. Budskapen jag skapat kommer nedan;

Rötterna:

att du valde just dem kan bero på att du behöver “rota” dig, hitta lugnet i dig själv. Sitt ner och andas djupa andetag in genom näsan och ut genom munnen. Detta behöver inte ta lång tid, räcker om du avsätter ett par minuter en-två gånger om dagen. Du som valde rötterna är redan i “stressbubblan” så rensa tankarna och ge dig själv lite tid. Du har en förmåga att skapa ännu fler måsten ju mer stressad du är. Så i veckan skapar du balans och släpper taget om en del av dina måsten. Då får du tid till att bara vara och njuta!

Dörren;

Du som valt dörren har en längtan efter lugn och ro. Du står som lite utanför och känner att; där inne vill jag vara. Det är bara du själv som hindrar dig. Tillåt dig att sitta i hemmets lugna vrå. Bara njut av lugnet och skapa din egen frid i sinnet. Det känns som du behöver låta lugnet ta plats så är du också garderad inför Julhelgerna. Dörren ger dig också nya möjligheter att skapa exakt det du vill ha just nu!

Vissna löv:

Har du valt dessa så är det ganska uppenbart att du måste ge dig själv lite näring. Vad vill du? Måste du hjälpa allt och alla? som på flyget- syrgasen till dig i första hand, annars har du inte kraft att hjälpa andra heller. Löven kan också stå för att du lämnar något tufft bakom dig och det är nu du ska göda och vattna det kommande fröet du sått! Så släpp det gamla och styr mot det nya! Ge det nya chansen att spira!

Återkommer på Söndag med ett blogginlägg om Julen, stressen och hetsen kring den. Och på Onsdag kommer nya budskap från mig! Kram och ta hand om er!

Denna vecka jobbar jag på schemat Onsd: 16-19.00, Torsdag 17-22.00, Fredag 11-13.00 och Söndag 16-22.00. Varmt välkomna!

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke