Monika 89# En röd ballong har valt att förgylla vinterns ickefärger hos mig!

0

Tog bilden vid mig, Svartån. Nån hade tappat en ballong som valt att stanna upp vid kanten av vattnet. Det blev verkligen ett stilleben mitt i vinterns ickefärger. Tyckte det var rätt vackert så valde att föreviga bilden:)

Det är ofta de små sakerna som ger guldkant på vardagen, bara vi är uppmärksamma så levererar Universum vackra bilder eller en värmande sol. Dagen som bilden är tagen var dock ganska grå, kall och solfri. Så det röda stack ut lite extra.

Idag torsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se klockan ; 17-19.00, Tel: 09392959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Önskar dig en fin fortsättning på dagen! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke