Färgernas budskap till dig från mig/Monika <3

0

Väljer veckans budskap i färgernas tecken nu när våren är på väg och därmed byter naturen ut alla nyanser av grått till starkare färger. Även denna vinter även har haft färgklickar som rosa himmel och sol då och då.

Färgerna som du kan välja ser du nedan och på bilden, välj den färg du dras till just nu. Och läs sen texten nedan.

Gul: Solens färg, ger energi, glädje och värme. Just nu känner du optimism för framtiden/nuet. Du som dras till denna färg kan just nu behöva ett extra skärpt intellekt. Jag ser det även som en läkande process då solen läker eksem och hjälper vid olika reumatiska sjukdomar och ger d-vitamin/energi. Ta på dig nåt gult eller köp gula blommor för att få lite extra hjälp med energin. <3

Blått:

Vårt tak är blått ( läs himlen), universum omfamnas av denna färg. Även vattnet har denna färg och många känner lugn av havets brus. En färg för inspiration och kreativitet. Färgen har också motsatta effekter och kan verka lugnande på stressade själar. Så om du behöver lugnet, var nära vatten och naturen. I detta fall ökar även kreativiteten att omges med denna färg. <3

Grön:

En lugnande färg, så just nu kanske det är lugnet du ska eftersträva? Gå ut i naturen eller omge dig mig grönt då färgen är mycket rogivande. Även grönt har läkande egenskaper på psyke och i örter och mediciner för psyket. Pausa lite och njut av några lugna stunder just nu för stressade människor känner ofta ro med en grön omgivning. Varför inte fylla hemmet med gröna växter? Gott för själen. <3

Lila:

Anses vara en andlig färg samt läkande vid vissa psykiska sjukdomar. Denna färg anses särskilt bra vid kärlekssorg mm. Det är väl inte för ro skull lavendel har sin färg, utan den anses också väldigt lugnande. Så här års kanske lite lavendelolja kan fungera istället för den blommande varianten? <3

Orange:

Orange kopplar vi till energi och vitaminer men också glädje och lycka. Denna färg anses balansera våra mentala och fysiska sidor. Färgen är också värme. har du varit låg och vintertrött och dras till orange så är du på gång då färgen anses ge vitalitet och energi. Försök hitta orange klädplagg, äta apelsin eller varför inte införskaffa ett par orange skor? Du får Energi/positiva tankar bara av att titta på dem. Du är nu på väg mot lättare tider. <3 Idag finns jag på Tarotguiderna.se fram till 20.00 och 21-22.00. Imorgon Fredag jobbar jag 09-10 samt 11-13.00 och 16-19.00. Resten av veckan hänvisar jag till schemat på Tarotguidernas hemsida/ Monika 89 # Eller skicka sms till 71 440 och skriv Monika i meddelandefältet så får du sms när jag loggar in.

Kram och ha en fin fortsättning på veckan! / Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke