Veckans budskap “Stjärnan” från mig “Monika” 89#/Tarotguiderna.se

0

Hoppas ni haft en fin vecka? Själv har jag fått nosa både på sommaren och mina fina barnbarn. 🙂 Idag har solen gömt sig så kör veckans budskap idag.

“Stjärnan”

Idag delar jag med mig av Stjärnans budskap: Detta kortet kommer ofta när det varit lite motgång eller en guppig färd. Nu kan du ana ljuset och tro på din egen förmåga igen-du kommer ordna upp situationen med din inneboende kraft!

Du kan ha försökt att reglera livets kompass utan framgång eller ha fastnat i tankar som inte gynnat dig, men nu har du äntligen hittat en väg som gör just det-gynnar dig!

När man äntligen hittat rätt -då kan vi kasta både karta och kompass. Hela du vet, dina guider är med och allt känns rätt och lätt! Äntligen!

Idag måndag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl; 17-19.00, tisdag 11-12.00, onsdag 10-13 samt 16-19.00. Telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Vill du veta mer så kan du läsa under på hemsidan där även min presentation finns.

Kram och ha en underbar vecka!/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke