Monika 89# Bild från i går då solen var på besök!

0

Hoppas du också fick besök av solen igår? Här var det underbart med ett så ovanligt besök som solen och på det kom mina fina småtjejer på besök. Vi hade vårt första hemma SPA! Så kul men maskerna i choklad och jordgubb satt som berget 🙂 Och dotra min fotade mig med min rosa ansiktsmask och sa att jag såg ut som fröken snusk -en bedrift som inte var avsiktlig! 🙂 På vårt SPA bjöds det dessutom på små fina minisemlor. Hur många kan konkurrera med det? 🙂

Vet inte vad du känner men jag uppfattar att våren är på väg även om det ibland varvas snö och slask. Det är redan nu mycket ljusare på eftermiddagarna och solen står högre. Det gäller att fånga upp de små tecken som naturen faktiskt ger. Fäst uppmärksamheten på det som är positivt eller en framgång-då känns det alltid lite lättare.

Idag söndag är jag på plats på Tarotguiderna.se kl; 16-19.00, telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Ta hand om varandra, dig själv och njut av vårens små första tecken!

Kram/ “Monika”

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke