Monika 89# Måndag-ny vecka och kanske lite vår på ingång?

0

Delar med mig en bild på mina vackra rosor. Älskar färgen och att de faktiskt påminner om att varmare och ljusare årstid är på ingång! Och det är det, en dag i taget!

Delar ofta bilder på vackra saker/växter mm. Tänker att oavsett vilken situation vi är i så kan dessa stilleben ge ro, fokus eller glädje. Om inte annat så vänder vi fokus tillfälligt till nåt som är lättare att hantera. Så vila gärna blicken på nåt fin eller nåt du tycker om. Doftar det dessutom gott så är det bara en bonus!

Jag är din samtalspartner, Medium, tarotläggare, sierska, fjärrskådare, klarseende och medmänniska. Idag måndag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se klockan 09-10, 11-13 samt 17-19.00, Telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke