“Vagnen”- nytt år nytt kapitel och mål? Monika 89#

0

I dag vakna jag till en lite blåsig dag. Är nog för tidigt för äkta vårvindar men tankarna gick ändå till förnyelse, ny energi, nya tankar, nya initiativ.

Jag ger inte nyårslöften till mig själv då jag anser att om man inte kan eller vill göra förändringen under övrig tid på året så kommer det inte hända då heller. Det är bara ett sätt att skjuta fram en förändring eller ett beslut. Men den dagen vi bestämt oss för att förändra något-då kommer vi att göra det och bli herre över ekipaget!

Det är aldrig för sent att sätta mål eller uppfylla sina drömmar! Ibland behöver drömmen, målen eller planen bara finslipas innan formgivning:)

Idag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se klockan; 12-13 och 17-19.00, imorgon torsdag 11-13 samt 17-19.00, Telefon: 0939-2959 välj 89# så kommer du direkt till mig!

Önskar alla en fin fortsättning på veckan!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke