Veckans budskap från Monika!

0

Denna vecka har jag valt denna bild. Känn vilken av dessa tre du dras till; den lilla ängeln, kvinnan eller fjärilarna. Känn utifrån vad du känner just idag.

Du som valt den lilla ängeln:

Du har ett gott hjärta och kan ibland vara lite av en dagdrömmare. Har du valt den lilla ängeln denna vecka så räkna med att du får vägledning via dina guider. Nu är det rätt tid att fatta beslut och ha tillit till att du är på rätt väg. Våga börja någonstans-det går alltid att justera planen efter hand. Ha tillit! <3

Kvinnan: Du som valt kvinnan står oftast med bägge fötterna på jorden, du är trygg i dig själv, ungefär som moderjord mot dem runt dig. Men just denna vecka kan ditt val komma sig av att du själv behöver näring för att orka “vattna” dem runt dig, sitt ner och reflektera för att samla kraft till nya tag. Nu är det rätt tid ge dig själv den tid du behöver.<3

Fjärilen;

Denna vecka är verkligen grunden till kommande då fjärilen också står för nystart, något kläcks ur sin kokong. Fjärilen kan också stå för positiv förändring både andligt och fysiskt. Denna vecka ska du vårda själen inför din nystart. Våga och vinn, fjärilen för med sig lycka och glädje, njut! <3

Veckans budskap blir idag i stället för Onsdag. Helgerna för ju med sig förändringar i mina planer med. Men nästa vecka räknar jag med att skapa budskap till Onsdag. Sköt om Er så länge, kram/ Monika

Idag Onsdag finns jag på Tarotguiderna.se 10-13.00 samt 16-19.00 och imorgon Torsdag 17-22.00. Välkomna!

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke