Vägledning för kommande vecka, välkommen in och välj det du dras till!

0

Nu är hösten i full gång och med hösten följer ofta nya val man inte orkat ta tag i under sommaren. Nya initiativ och tankar har skapats under den lite latare sommaren. Tänkte därför ge budskap till Dig inför eventuella nya val mm. Varsågod!

Sätt dig i lugn och ro och känn på vilket av korten du dras till mest just nu, det speglar den kommande veckan och var du står nu. Jag vänder på korten i morgon Söndag och skriver min tolkning till dig i ett nytt inlägg.

Ha nu en fin Lördagskväll så länge.

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke