Vart står du just nu? Välj vilket kort du dras till och se min tolkning! Bara klicka på rubriken så får du just ditt svar!

0

Korten från vänster till höger;

1) Detta kort är fullt i möjligheter. Lev här och nu, dela med dig av dig själv-blomstra.

Så för att sedan skörda. Dela med dig av dig själv , beror andra och bli berörd själv. Ofta kommer detta kort efter en tid av motgångar som en uppmaning att ta vara på all rikedom som kanske varit dolt för ditt sinne en tid men nu är det dags att blomstra. Blomstra omfattar livet, naturen, allt vackert, att dela med sig av glädje och sig själv men också glädje efter en bekymmersam tid, som en uppmaning; lev här och nu!

2) Ibland drar för många röster dig åt olika håll, du spretar känslomässig, det är då du ska lyssna på din inre röst!

Sanningen finns inom oss själva men ibland blundar vi för den eller ignorerar den då sinnet vill annat. Sanningen finns i tystnaden, vad får du upp som första tanke innan sinnet vill vara med och påverka? Sanningen är tyst-den säger inte att; “men prata med den som uppenbart visar avstånd”, det är sinnet som står för den biten och önskan. Lär dig att lyssna på din inre röst, för den finns hos oss alla. Och du kan bli mästare på att hantera den. Valde du detta kort så är det en uppmaning till dig att vända dig inåt lyssna på din inre röst.

3) Om du valt detta kort så är du nära målet, det finns små saker som måste falla på plats innan fullbordan.

Ofta är det något du kämpat med som nu äntligen närmar sig en lösning-du har fått de sista pusselbitarna för att fullborda ditt mål eller situationen du är i. Efter att suttit fast och inte vetat vilket håll du ska gå åt kommer det nu att gå mycket lättare att nå målet.

Önskar Er en fin helg!

Denna vecka jobbar jag Söndag; 16-22.00

Nästa vecka: Måndag; 17-20.00

Onsdag; 10-12 och 17-21.00

Tors; 10-13 och 17-22.00

Fredag 16-19.00

Lördag; 16-19.00

Söndag 15-22.00

Varmt välkomna till mig på Tarotguiderna Tel; 0939-2959 val 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke