Monikas budskap för veckan 4-10/12. Till dig!

0

Jag fortsätter med intuitiva budskap som jag skapat själv. Titta på bilden och känn vilken siffra du dras till just nu. Var stannar blicken? Valen som jag har nu: 10, 11 eller 2.

Känn innan ni läser min text.

Du som valt nr 10:

Veckan som kommer ger dig möjlighet att bli färdig med något som tagit din tid och kraft. Slutet på något och en ny början. Ta vara på den energi som nu är med dig till att skapa en ny början. kanske är det något du tänkt på en längre tid som du äntligen gör slag i saken och börjar med? Tio kan också stå för tillfredsställelse och umgänge med nära och kära.

Du som valt nr 11:

Detta är ett mästartal och väldigt andligt. Du stävar efter balans och jobbar ofta som andlig budbärare, det kan vara healing av andra och dig själv. Du är nyfiken och lever i andligheten då den är viktig för dig. Denna vecka ska du ge dig själv inspiration och healing för att låta allt falla på plats och ge ny energi möjlighet att spira. Inför nya beslut och vilken väg du ska gå. Du får inspiration och blir kreativ av andliga tankar och handlingar. Låt kreativiteten flöda i veckan.

Du som valt nr 2:

Du är dualiteten själv! Du fungerar bra i samarbete med andra och som grundpelare i sociala eller arbetsrelaterade sammanhang. Det är som att samarbete är naturligt för dig och du behöver andra för din egen balans. Du är ofta också väldigt charmig i sociala sammanhang. Denna vecka ger dig chansen att tänka lite mer på bara dig själv. Att du inte måste vara så diplomatisk alla gånger. Ta chansen att sätta dina behov i första rummet denna vecka-och njut av det!

Skriver nytt för nästa vecka på Onsdagen. Vill ni ha en personlig vägledning innan dess så finns jag Monika 89# på Tarotguiderna.se imorgon Torsdag 12-13 samt 17-20 och 21-22.00.

Tel 0939-2959 val 89# för att komma till mig! Önskar alla läsare och kunder en fin vecka! Kram Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke