Budskap och eftertanke från mig ” Monika” 89#

0

Jag har läst hört och sett om den senaste tidens program om människor som påstår att de har en kompetens eller uppmanar människor att inte följa vårdens direktiv. Det ska ingen annan än en behörig kompetens hantera. Blir rädd på allvar när man säger saker till kunden som är rena sagor eller att man inte vill uppmana folk som behöver det att söka vård! Skrämmande! Om nån talar om att “laga revor”, “laga Psyket med energi, påstådda lagda förbannelser, upp och nerstigningar kors och tvärs-då bör du bli på din vakt. Låter det för “bra” för att vara sant så är det också det!

Vi som jobbar som andliga vägledare eller Medium ska inte skapa situationer som inte går att bevisa, utfyllnad eller inte har ett bevisvärde. Vi ska inte beskriva gröna elefanter och rosa verklighet. Vi ska ge verktyg att hantera den vi har samt kanske ge lite hopp om att vi alla har exakt de kunskaper vi behöver här och nu. Om de som är äkta Medium behöver varken kunna sia eller vara klarseende, det ingår inte i professionen. Men många av oss har flera förmågor men den största av dem borde vara viss empati och inte lura i människor det ena eller andra. Hoppas vi som reagerar är med och påverkar en förändring i detta område!

Dagens lilla budskap: Är du osäker åt vilket håll du ska gå? Känn in dig själv. Ofta förväntar vi ett svar från sinnet utan att först göra de nödvändiga handlingarna som lugnar oss och gör oss mottagliga. Vad är viktigt idag, här och nu? Imorgon eller framtiden är inte här nu. Sitt med fötterna i golvet och andas djupa andetag, lätt tankarna tona bort. Låt fokus vara på andningen. Ställ alla andras åsikter åt sidan men även rädslor och lyssna inåt-då vet du vad du behöver göra eller tänka. Och lägger du kort för dig själv; gör samma ritual innan eller annan avslappningsövning så sinnet är lugnt innan.

Idag torsdag finns jag tillgänglig klockan; 17-19.00 och Fredag 11-13.00. Du når mig på Tarotguiderna telefonnummer:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! <3

Och du; ha en fin fortsättning på veckan!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke