Att bli väckt av andevärlden samt budskap för kommande vecka!

0

Det händer då och då att mitt jobb kallar på mig även utanför arbetstid. Oftast när jag försöker snooza liiite längre än jag har tid med. Det är som de kliver in och menar att “hjälper inte tre väckarklockor så får vi hjälpa till”. Jodå, det gör de med besked. När andra sidan väcker mig så är det som ett mummel med flera röster samtidigt, som en väntsal på avstånd är väl den bästa beskrivningen. Enstaka gånger även namn med efterföljande tanke som t ex Namn, kund o s v. Det är effektivt, mer effektfullt en tre väckarklockor, lovar! Det är för att det ljudet kommer inifrån, alltså inget ens mina öronproppar stoppar! Men som tur är så gör de det inte så ofta men ibland är det något jobb som de vill vara med på och ser till att “kanalen” är redo. Det gör de helt rätt i för jag behöver minst 2 timmar på mig för att anses som social och helt vaken! annars är andevärlden ganska skygga varelser/energi som inte jagar någon i onödan-de har sitt att göra men ibland vill de att kanalen/ Mediet ska vara redo att göra sitt jobb. Tacksam, men kan dock inte räkna med att de ställer upp som väckarklockor mer än när de själva anser det är nödvändigt!

Så tre små budskap för veckan. Välj nr 11, 12 eller ängeln från bilden jag har till detta inlägg. Känn vilken du dras till så lägger jag upp svaren i ett separat inlägg för att du inte ska bli påverkad av svaret innan. Vilken väljer du; 11, 12 eller ängeln?

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke