Monika 89#/Tarotguiderna.se

0

Idag var ingen vanlig dag! Blev en stund på träningsbandet och sen i väg för att ge min sons bil akut HLR . Snöskottning för att ens komma i närheten av bilen.Det var larm som tjöt över bygden innan bilen till slut valde att hoppa igång. När jag skulle trixa mig ur det område vi skottat för att jag skulle komma tillräckligt nära hans bil vid akutinsatsen så upptäckte han att mitt bakdäck var nästan tomt. Så i väg till en mack och köa (två före) för en enda slang för luftpåfyllnad…ja, blev lite tjörigt när allt skulle ske just innan arbetspasset men nu har jag landat och myser med en kopp te!

Idag söndag finns jag och katta på plats 16-19.00, imorgon måndag 10-12 samt 17-19.00, Tel:0939-2959, väl 89# så kommer du direkt till mig!

Och vad du än gör; ta hand om dig och ha en riktigt fin kväll!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke