Monika 89# Veckans budskap: “Två i bägare”

0

Hoppas års-starten varit snäll med dig? Gissar det är fler än jag som blivit lite “insnöade”? Nu är det i vilket fall dags för veckans budskap från mig “Monika”89#/Tarotguiderna.se:

I dag har jag valt Tarotkortet “Två i bägare” Detta kort kan stå för både kärlek, återförening, healing av en befintlig situation eller relation.

Om frågan avser något annat än kärlek är det ofta healing kring situationen, tvåsamhet och eventuellt en omstart av något som legat på is eller inte tidigare riktigt tagit fart. Men samarbete i alla dess former är en av kortets viktigaste länk.

Kortet kan också visa dina skuggsidor som du behöver bli medveten om för framgång i situationen. Det kan vara känslomässiga och relationsmässiga blockeringar hos dig eller ev din partner som behöver lösas upp, hanteras eller släppas taget om. Det kan också vara så att du måste heala en gammal relation/ett avslut eller liknande.

I kärlek är detta kort oftast väldigt positivt och kan stå för en positiv healande process, återförening eller att man bygger starkare och djupare band med varandra. Det står också för en passionerad relation, nytändning och ibland äktenskap/samboskap-att man för relationen vidare till nästa steg. Kortet visar också på en själsmässig relation eller en själ som du haft kopplingar i tidigare liv. Det kan även omfatta arbetsrelaterad relation, vänner och familj, alltså inte enbart en kärleksrelation.

I affärer så är det en perfekt kombo. Men allt är relaterat till själva frågan och övriga kort i en läggning. Det kan vara en affärspartner du undrar över hur relationen kommer att fortskrida och i det sammanhanget visar korten en bra match er i mellan. Om det tidigare varit nån form av oenighet mellan dig och en affärspartner, vän, familjemedlem eller kärlekspartner så kommer den nu att bli bättre. Ibland kanske det behövs en tydlig kommunikation för att förstå varandra och sedan återförenas. Så har du någon/något i tankarna och får upp detta kort för framtiden så är det bara att gratulera!

Imorgon fredag finns jag “Monika” på Tarotguiderna.se kl; 11-13 samt 16-18.00. TeL: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Ha en fin fortsättning på veckan! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke