Monika 89#

0

Idag som alla andra dagar har jag min följeslagare med. Hon är på korten, drar i blommor och gör allt hon inte får då hon vet att hon får min uppmärksamhet. Men jag är van. Just denna bild ska hon “bara” dra lite i blomman…Idag finns jag på plats (och Bebba/lilla hjärtat) kl: 11-13 samt 17-19.00.

Vad gör man inte för sina djur? Just katten äger faktiskt ägaren då katter är rovdjur som inte har behov av “flockuppfostran” eller ta kommandon. Så mina tidigare katter har inte fått leva på bordet men lilla Bebba som var svårt sjuk när hon var liten(därav namnet), hon går runt och gör lite som det passar. Just idag har hon rivit ner några nagellacksflaskor…för skojs skull eller för uppmärksamhet? Katter är så smidiga så det är knappast en miss… Också såklart dragit i den enda blomman som är ajabaja- min rosa Amaryllis! 🙂 Självklart med samma oskyldiga min som på bilden <3

Vet ni att katter är grymma dribblare? Tror varje fotbollsskola borde kolla filmer när katter dribblar och fintar-skulle bli grymt bra-de är mästarnas mästare på just det-dribbla!

Idag Måndag är jag på plats ovanstående tider på telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Ha en underbar dag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke