Välkommen in i värmen hos mig “Monika” 89#/Tarotguiderna.se

0

Tog en bild från min arbetsplats/arbetsfält i går kväll. Här jobbar jag idag. Så skönt nu när temperaturen utanför är över -20. Efter denna bild åker det Julpynt som är kvar men tycker det är mysigt med Adventsljusstaken i fönstret i kylan-det är ju när det är så kallt man får värma med allt man kan inifrån.

Hur som, jag tänker att några kyliga dagar är vägen till varmare och ljusare tider! Snart är det vår!

Idag Lördag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se klockan 11-12 samt 16-18.00, tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Och du-ta hand om dig och njut av helgen!

Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke