Idag har jag Monika 89#/tarotguiderna.se valt tarotkortet “Styrkan”:

0

Dagens val; Tarotkortet styrkan. Kortet tillhör den stora Arkanan/nr 8.

Detta kort påminner om att vi har exakt allt inom oss…kortet kan dyka upp när vi utsätts för påfrestningar, svåra val, livskriser, sjukdom eller omställningar. Men också vid “enklare” situationer när vi inte tror att vi kan bestämma oss eller tvivlar på något mm.

Vi utsätts inte för svårare uppgifter än vi har förmågan att klara av. Ibland kan det handla om att acceptera eller att hitta andra sätt att tänka, prova nya tankestigar mm.

Lita bara på att just du har förmågan att hantera “vad det än må vara”, lösningen kanske dyker upp när du insett vad du faktiskt klarar? Många gånger när vi utvecklats andligen så kommer belöningen i form av att det känns lättare, att du fått nya tankar eller nytt sätt att se på situationen. Det viktigaste är att du har tillit till just din förmåga!

Så känner du dig osäker på din förmåga-gå ut i naturen för att rensa tankarna eller meditera en stund, ställ undan dina rädslor eller ångest. Att ta ett beslut betyder inte att du inte kan ändra beslutet igen om du skulle känna för det (i de flesta fall). Vi har som bilen både en gas och en broms. Planerar du en omkörning men inser att den inte går att genomföra så lätta på gasen och kryp tillbaka till utgångsläget, det behöver inte vara slutgiltigt eller absolut-bara du bestämmer. Våga leka fram ditt val, beslut eller att lita på din inbyggda förmåga. Du har den men alla har inte lärt sig känna sin förmåga. Så låt rädslorna stå åt sidan, då kommer dina beslut att ta dig vidare mycket snabbare än om du fastnar i vad som kan gå fel. Lita på ditt inre lejon och gasa/bromsa efter just ditt behov! Påminn dig om de situationer du faktiskt har hanterat och det är du som är regissör så du kan göra om, välja om och tänka om när du vill!

Jag “Monika” 89# Finns på Tarotguiderna.se Onsdag 3/1 kl; 17-19.00. Övriga tider se schemat på vår hemsida. Jag är Medium, sierska terapeut, coach och medmänniska. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! 19:90/min eller fast pris 30min/495kr Tel:0939-2956 för 30 minuterssamtalet. Ha en fin vecka! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke