Gott Nytt År! Önskar jag “Monika” 89#/Tarotguiderna.se.

0

Det blir ett kort inlägg idag 🙂 Vill önska alla läsare och kunder ett riktigt fint och gott nytt år!

Idag Nyårsafton finns jag tillgänglig kl 16-17 på Tarotguiderna.se telefon 0939-2959, välj 89# så kommer du till mig. Har satt luren på laddning till nästa pass då laddningen gick ur på slutet tidigare. Och imorgon Nyårsdagen är jag tillgänglig 17-19.00.

Gott Nytt År/ Kram från mig/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke