God Jul från mig/Monika 89#/Tarotguiderna.se.

0

Jag vill idag bara önska alla mina läsare och kunder en fin/god Jul! Ser ut som de flesta av oss faktiskt fått en vi Jul, underbart! Dock stormar det på med snöfall hos mig i mellansverige så tänk på att ta det lugnt i trafiken och på att ta hand om dig oavsett du är ledig, jobbar eller firar själv eller i sällskap. varför inte unna dig själv nåt fint, gott eller en fin upplevelse? En upplevelse behöver ju inte vara en kontorensare. Själv firar jag med sonen ena dagen och andra med hela gänget så som dotter och barnbarn.

Blomman på bilden är min privata från en Jul i mitt hem.

Jobbar på Tarotguiderna.se imorgon lördag kl 11-12 samt 16-18.00, Julafton kl; 11-12.00, Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Och vad du än gör-njut! Julkramar från mig/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke