Bambi på vift, eller jag? Monika 89#/Tarotguiderna.se

0

Var hos mina barnbarn i helgen som bor på en gård med tillhörande skog så vad passa inte bättre än att ta med ena tjejen (den andra skulle sova) in i skogen för att plocka granris att dekorera med. Vi hitta många spår av djurlivet men på bilden är det nog Bambi som spatserat. Ett spår såg ut som varg men vi hade förstört spåret med våra spår.

Barnbarnet tycke en del spår var otäcka så tog henne i hand på hemvägen. Hur det än är så är djuren skygga för oss och det är vi som klampar in i deras område. Förklarade att djuren är mer rädda för oss och att spåren kom från Bambi och då tror jag det kändes tryggare.

Idag är jag “Monika” 89# ledig men du kan nå mig med ett sms om jag är tillgänglig vid telefon, smsa: 71 440 och skriv “Monika” i meddelandefältet så du ett meddelande om när jag loggar in/ jag kan logga in om jag har möjlighet. Imorgon onsdag finns jag på plats kl: 10-13 och 16-19 telefonnummer; 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Kram / Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke