Julkalendern 2023 #lucka nr 7/ Monika 89# www.tarotguiderna.se

0

Lucka nummer sju handlar om Tarotkortet “Kung i bägare”. Och jag har valt att översätta denna kungs personlighet till Jultomten! För just detta kort är det kort som mest matchar med vår klassiska tomte. Kortet fullkomligt äger rollen som Tomten!

Tarotkortet står för en känslosam person som ofta är social och utåtriktad, nära till skrattet och känslorna. Det som vi inte alltid kan se är att tomten är en riktig känslomänniska. Med känslor kors och tvärs. I unga år kan personen vara väldigt svängig i humöret men som mer mogen har man mer kontroll på sitt inre och en utmärkt rådgivare när livet kommit på gung! Där finns allt från känsla, ett lyssnande öra, visdom, glädje, omtanke och erfarenhet till sann trygghet!

Har du träffat en person som denna kung i bägare så har du glädje, skratt och ett socialt samspel så länge ni inte blir oense. Då byter personen skepnad och använder sin livserfarenhet. Det kan kräva lite extra av din sociala kompetens. Men lyckas ni reda ut situationen så har du en vän för livet!

Kung i bägare har ofta mycket kunskaper och erfarenheter. Det är inte ovanligt att han har andra jobb än just tomte…detta kort symboliserar ofta en chef eller annan lite mer mogen man i din närvaro. Du kan också hitta honom lyssnande på människors bekymmer som terapeut eller psykolog, inte bara önskningar om vilken klapp som ligger på önskelistan:)

Många gånger kan han också stå som en fadersgestalt eller annan mentor, familjemedlem som kan ge dig tröst och råd. Så är du ur balans så är detta rätt person att prata med.

I kärlek kan vår tomte också vara mannen som får den största platsen i ditt liv. En man som lyssnar och stöttar. Hittat honom? Håll hårt i “Tomten”/kung i Bägare”. Han är värd varje minut!

Idag torsdag finns jag “Monika” 89 på Tarotguiderna.se klockan 11-13 och 17-19, telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Och du, tand om dig i Julstressen/ Kram / Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke