Min hjälpreda idag, ligger såklart på bordet där jag är. Monika 89#/Tarotguiderna.se

0

Hoppas ni har det bra i kylan? Jag och katta värmer oss med Julljus och mys! Visst är det mysigt att ha katta där jag är men ibland lite frustrerande att få en långhårig yvig svans i näsan och katt på tangentbord eller varför inte på korten? Finns visst inga regler där?! Man kommer undan mycket med att vara söt som socker 🙂 Just idag ska vi till veterinären och ta prover, så får hon göra som hon vill, matte köper det då jag vet hur hon hatar att åka bil. Hon hatar förresten även att ta prover så det blir väl totalförnedring med tratt för att genomföra det… Önskar det fanns andra sätt att ta sig dit men det gör inte det så det är bara att bita i det sura äpplet och få det avklarat så fort som möjligt. Köper med nåt gott som belöning så klart!

Idag onsdag finns jag “Monika” 89# på Taroguiderna.se klockan 10-13 samt 17-19.00. Du når mig på 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Psst! Imorgon delar jag lucka nr 7 i vår adventskalender <3

Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke