Idag delar jag “Monika” 89# min bild på min första amaryllis för säsongen. <3

0

Har du som jag börjat hamna i myspyslandet “innan Jul”? Kan knappt sätta ord på VAD det är som gör det så mysigt. Kanske är det en lång mörk November? eller kanske är det känslan man bär med sig sen barndomen? Tror det är lite av varje men det är vi som sätter känslor på tankar så det gäller väl Julen med 🙂 Men jag passar även på inför jobbpassen att tända ljus som fokus och stämningshöjare <3

Hur som helst-passa på att njuta av känslan-tänka att vi kan ha med oss den nästan en hel månad. Njut!

Idag torsdag finns jag “Monika” på Tarotguiderna.se klockan; 17-19.00 och imorgon fredag 11-13.00. För att ringa mig så ringer du på; 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Och vet du; nästa vecka börjar vår Julkalender på Tarotguiderna.se. Jag kommer att deltaga i lucka nummer sju.

Och du; med eller utan julpyssel – njut och ah en fin vecka!

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke