Budskap “Riddare i svärd” från mig “Monika” 89#/ Tarotguiderna.se.

0

Idag har jag valt “Riddare i svärd”. Enkelt uttryckt ett kort med “fart” och mod!

Detta kort dyker ofta upp med snabba händelser eller beslut eller att man faktiskt behöver dra lite i handbromsen och låta saker och ting falla på plats, att inte agera rakt ut på känsla.

I affärssammanhang så visar kortet att du ska ta in fakta och situationen och inte förhasta dig i känslomässiga beslut. Korta tyglarna rätt och slätt.

Kortet visar på att man kan ha många nya inslag och upptåg men att det kan vara lite spretigt, typ full fart framåt utan att tanken riktigt fått vara med. En märklig kontrast till en person som ofta har ett skarpt sinne.

I kärlek kan man översätta allt det ovan samt nån som agerar med full fart först men kan backa lite i nästa skede. Eller en person som är lite beräknande och inte alltid så lätt att handskas med/ eller att ha med att göra i dessa sammanhang. En person som stormar fram och inte är helt i balans med sig själv. Varierar mycket efter personens humör.

Kortet kan också innebära att du eller nån närstående för en form av kamp om rättvisa eller tvist.

Idag söndag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 10-12 samt 16-19.00, måndag 11-13 samt 17-19.00. Telefon: 0939-2939, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Ta hand om dig! Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke