Hej alla fina! Idag delar jag “Monika” 89# min bild från min omgivning, så vackra färger!

0

Var ute och gick en regn och snöfri dag och tog denna bild. Bor vid Svartån och hade tur och fånga upp dessa vackra färger på ett och samma ställe. Älskar att vattnet intill mig, så rogivande och jordande!

Idag har jag varit hos tandläkaren så beslöt att leta present till ett av mina barnbarn när jag ändå hade hittat en parkeringslucka. Flickan fyller ju snart 7 år!

Annars har jag haft en ledig dag (i skrivande stund ) och laddat batterierna inför idag Onsdag då jag finns på Tarotguiderna.se Klockan; 10-13.00 och 17-19.00. Telefonnummer: 0939-2959, välj 89# i förvalet så kommer du direkt till mig! Mer om mig och oss kan du läsa på hemsidan www.tarotguiderna.se.

Du vet väl att du även kan skicka ett sms till: 41 440 och skriv Monika i kommentarsfältet så får du ett sms när jag loggar in och jag kan logga in även på ledig tid om jag har möjlighet och är hemma.

Och i veckan kommer jag även med ett budskapsinlägg/blogg, så håll utkik!

Ta hand om dig och ha en fin vecka! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke