Tankar från mig “Monika” 89#/Tarotguiden.se inför allhelgonahelgen i repris! Jag är på plats idag Allhelgonadagen 16-19.00.

0

Delar veckans inlägg igen då vi har Allhelgondagen idag 🙂 <3

Tänk, nu har vi landat i November! ett steg närmare ljuset 🙂 Idag tänker jag kring våra nära och kära som finns på den sidan där det går en osynlig linje och fysik blir till själ. Tror många av oss tänker lite extra på dem kära vi haft runt oss som fysiska personer just nu när Allhelgonahelgen är på ingång.

Dessa människor lämnar energier som vi kan känna in, en del har starka avtryck, andra lite mer lugna. Men de finns även som själar som vi kan nå mentalt och då spelar det ingen roll om vi är samma land eller ej-själarna når oss där vi är!

Många åker till kyrkogården för att tända ljus och göra fint. Andra har avstånd och skickar tankar och tänder ljus. Men hur du än gör så ska du vara nöjd med just det. För dem på andra sidan har det ingen betydelse om du är på begravningsplatsen eller hemma hos dig-själen bor ju inte på kyrkogården. Så platsen är nog mest för oss fysiska människor. Skriver detta mest som stöd för dig att vilket du än väljer så har du dem “nära” dig. Ofta märks de i tankar, känslor, minnesord eller sångtexter. En del känner en doft eller en känsla från ingenstans-bara lita på den och att det är en hälsning i ren kärlek.

Själarna lämnar sällan budskap och absolut inga pekpinnar-dem står vi så bra för själva!

Så vem eller vilka du än saknar – uppmärksamma dem exakt hur du vill. De vet om det oavsett vart just du befinner dig!

Idag söndag finns jag “Monika”89# på Tarotguiderna.se klockan: 16-19.00 och imorgon måndag 11-12 och 17-19.00, telefonnummer: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Ta hand om dig och ha en fin dag!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke