Hej alla fina! Idag finns jag “Monika” 89# på plats 17-19.00/Tarotguiderna.se

0

Har du som jag accepterat (dock lite avmätt intresse/hälsning från min sida) att Vintern bestämt sig för att flytta in? Jag fick vinterhjulen på plats igår så även bilen är beredd. Nu är det bara och åka med 🙂

Delar detta söta Tarotkort bara för att jag tycker det är sååå sött! Idag måndag finns jag “Monika” 89# i alla fall på Tarotguiderna.se på telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig.

Vi har också ett nummer som du kan ringa ett samtal på 30 min för 495: om du behöver mer hjälp eller vet att du behöver mer än några minuter. Kan vara om du vill ha medial utbildning eller rening av hem, dig eller plats. Övrig info finns på hemsidan samt min presentation/Monika/Tarotguiderna.se

Önskar dig en fin dag! / Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke