Ett litet tänkvärt budskap från mig “Monika” 89#/ Tarotguiderna.se

0

Bilden tagen en av de soliga dagarna och vad jag vill förmedla med den är hur dynamiskt livet är/kan vara. Tittade upp i trädet och såg mina känslor som energi överfört till rörelsen i trädet/löven. Tänkte att varje tanke kan svepas bort eller stanna-allt beror på dig, det är du som gör valet. För hur det än är så är det bara just tankar. Tankar som just du sätter en känsla på.

Det som en gång var svårt hantera kanske idag stannar vid just en tanke utan värdering. Tiden kan bleka eller förminska-beroende på hur ditt minne och sinne hanterat händelser som är förknippat med minnet. För det är just du som värderar tanken och skapar en känsla av glädje, rädsla eller obehag utifrån ditt känsloregister och erfarenheter.

Och det är bara du som kan skapa nya sätt att hantera och värdera tidigare tankar!

Lek med tanken att låta tankarna komma och gå utan att hålla dem kvar . Andas några djupa andetag och låt tanken få bli fri utan värdering. Vad tror du händer då? Så är du i en jobbig fas-träna på att släppa och att inte ge tanken t ex rädsla eller obehag. Gör om den till nåt som virvlar i vinden likt trädens grenar/löv!

Idag lördag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se på telefon klockan: 16-18.00, telefon:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke