Hej alla fina! Idag undrar jag “Monika” 89#/tarotguiderna.se Vart denna regnbåge tar vägen?!

0

Är det inte lite komiskt hur man kan fastna i en tanke som denna? Själv har jag fångat upp en o annan regnbågsbild men tanken om hur långt och vart sträcker den sig? Har den en början och ett slut?

Faktum är att regnbågen egentligen är cirkelformad men från jorden ser vi bara en del av den. Ska ta och leta rätt på ett foto som är fotograferad från en annan vinkel så man kan se att den är rund, men det bli till en annan gång. Vi kan ändå vara eniga om att vi fascineras av denna vackra flerfärgade skapelse?!

Idag finns jag Monika 89# tillgänglig för dig i telefon på Tarotguiderna.se klockan 17-19.00, telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Jag önskar dig en fin dag! Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke