Hej alla fina! Idag drömmer jag “Monika” 89# om varmare dagar! Vad gör du?

0

Vi är mitt i mellan senhöst och vinter, har blåst isande vindar hos mig. Därför drömmer jag om värmen, fick visst inte nog av den denna sommar!

Idag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se klockan 10-12.00 och imorgon söndag kl; 16-19.00. Jag finns som Medium, medmänniska, Coach, energiarbete, rening,drömtolkning, tarotläggare, vän och terapeut. Mer info på min sida på Tarotguiderna.se. För att komma till mig ringer du : 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Ta hand om dig och ha en fin helg!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke