Hej alla fina! Idag har jag “Monika” 89# ett strålande väder med en sol som vågat visa sig.

0

Idag är i alla fall jag nöjd med vädret men vet ju att alla kan inte vara det på samma gång då vi bor i lite olika väderstreck. Men jag njuter då mitt län nyss haft regn och höststormar. Igår blev jag genomblöt av en skur-idag värmer solen mig! Är tacksam för det lilla. Vad är du tacksam för?

Idag söndag finns jag “Monika” 89#, på Tarotguiderna.se klockan 16-19.00 , imorgon måndag 11-13 samt 17-19.00 på telefonnummer; 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Jag är Medium, sierska , terapeut, klarseende, medmänniska, jobbar med energier så som rening av dig eller ditt hem mm. Men även medial utveckling mm. Mer om mig i min presentation på hemsidan.

Vare sig vi hörs nu eller ej så önskar jag dig en fantastisk söndag!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke