Ett litet budskap från mig “Monika” 89#/ Tarotguiderna.se

0

Hösten hos mig verkar bli kort idag stormar det rejält. Det är som att naturen plötsligt fick bråttom med att rycka bort de färggranna löven för att göra plats för vinterns tomma kvistar och ickefärger. Så kan det gå, inte alltid lätt tillvänjning som sker!

Idag har jag valt ett kort mest för dess sötchocksvarning! Eller var det just det som gjorde att jag drogs till kortet? Är nog så!

Budskapet är att våga styra ditt ekipage mot exakt ditt mål och på vägen stanna upp och ha kul, lev, njut och umgås. Du tar detta i mål med accepterande och målmedvetenhet. Så styr mot det mål, kontrakt eller annat, tiden är exakt den rätta för det du vill uppnå!

Idag Onsdag finns jag “Monika” 89# på tarotguiderna.se kl 10-13.00 samt 17-18.00 och torsdag 11-13 samt 17-19.00 om du vill prata med mig! Telefon:0939-2959, välj 89# i förvalet så kommer du direkt till mig!

Njut av veckan och kram från mig!

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke