Hej alla fina! Idag delar jag “Monika” 89#/Tarotguiderna.se en bild på en av de sista blommorna för säsongen.

0

Jag har underbart väder hos mig i dag med strålande sol men det känns i luften att hösten faktiskt tagit plats. Så idag åker de blommor jag vill spara till nästa år in för vintervila. Men jag kommer också vara tillgänglig för dig på tarotguiderna.se idag kl: 17-19. Imorgon måndag 11-13 samt 17-19.00. För att komma direkt till mig så ringer du; 0939-2959 och väljer 89# i förvalet. Du är varmt välkommen!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke