Veckans kort/budskap “Kejsarinnan” från “Monika”89#/Tarotguiderna.se.

0

Idag valde jag ett kort från min nya Tarotlek “Romantic Tarot” och föll för Kejsarinnan som får stå för veckans budskap!

Kejsarinnan vet vad hon vill! Och hon uppmanar dig att lyssna på din egen klokskap, kreativitet och kunskap! Tänk bara vad som krävs för att gå ner för trappen med hennes vackra klänning, inte så bara 🙂

Kejsarinnan står för fruktbarhet, överflöd, kärleksfullhet och gemenskap. Men kortet står också för kreativitet. Så nu är rätt tid att sätta igång med något du länge tänkt på att göra eller ta tag i!

Veckan som kommer passar också för umgänge med dina nära och kära, vänner som familj. Hon står även för fruktsamhet, graviditet eller tillskott i familjen, oavsett det är en fyrbent eller en ny mänsklig bekantskap.

I kärlek står hon för starkare band, graviditet, att man fördjupar relationen till varandra och får större förståelse inför motparten mm.

Inom arbete ska du liva på att din kreativitet bär dig vidare i ett projekt eller en situation!

Jag tänker Kejsarinnan är en bra start för starkare band med familj, vänner, partners inför hösten. Bara att ta vara på det och njuta!

Imorgon onsdag finns jag tillgänglig kl: 10-13 och 16-19.00, torsdag 17-19.00 , tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig “Monika” 89# samtalstaxa; 19;90/min. Läs gärna mer under min presentation på tarotguiderna.se/Monika 89#

Ha det så gott och njut av veckan!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke