Idag delar jag “Monika” 89#/ Tarotguiderna.se med mig av dessa fina rosor.

0

Tog denna bild för någon vecka sedan. Fyller på med så mycket färg och energi som jag kan innan vi landar i det mörkare halvåret. Även vädret hos mig verkar vilja vara med och förstärka mina upplevelser av en fin och solig höstdag!

Kommer som jag skrev i går komma med ett inlägg/budskap någon av de närmaste dagarna så håll utkik!

Vill du prata med mig på linjen så finns jag “Monika” 89# på plats idag söndag på Tarotguiderna.se klockan 16-19.00, Telefon; 0939-2959, knappa in 89# vid förvalet så kommer du direkt till mig!

Du kan prata med mig om det som är viktigast för just dig. Är Medium, sierska, klarseende, vän, Terapeut med kunskap inom psykologi och psykiatri mm. Renar hem eller dina energier-allt efter behov! Det är bara du som bestämmer om vad du vill prata med mig om! Mer info hittar du på vår hemsida; Tarotguiderna.se.

Önskar dig en fin avslutning på veckan!

Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke