Hej alla fina! Idag lördag delar jag “Monika” 89# med mig en färggrann blomma sen förra veckan!

0

Var på ett trevligt ställe och åt mat med min familj i söndags. De hade en fin trädgård i anslutning till restaurangen så tog och förevigade en av sommarens sista färgklickar på plats.

Jag kommer att dela ett budskap här på Tarotguiderna.se inom de närmaste dagarna, så håll utkik! Fram till dess finns jag på telefon via Tarotguiderna.se , mer info finns på hemsidan. För att prata med mig “Monika” så ringer du ; 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! I helgen är jag på plats för samtal idag lördag 10-12, söndag 16-19.00.

Fram till dess önskar jag alla en fin helg!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke