Hej alla fina! Idag “Monika”89# delar jag en sommarbild från mig med ett litet budskap:

0

“Sommaren är kort, det mesta regnar bort”-ja, i alla fall detta år! Men jag har passat på att njuta av de fina Septemberdagarna som levererats (som tur är)! Vi tar gärna bilder som minnen men det verkliga minnena bär vi vårt sinne. De kan så klart förstärkas av ett foto men det är ändå den bild du har inom dig som ger den känslan!

Dagens budskap handlar om att vara i stunden, lyssna, känna, drömma…vilken lukt, känsla eller annat kopplar du till ett minne? Eller vad känner du när du ser en viss blomma eller en plats? Ofta är minnet kopplat till dina egna upplevelser från en liknande situation eller sak. Kanske ger dig denna känsla även vägledning i vad just du behöver just nu eller hur du mår? Det är bra sätt att fånga stunden och “vara i känslan”. Ofta får vi svar direkt om vi lyssnar på första känslan och inte tanken som kommer senare.

Idag fredag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl:16-19.00 och imorgon lördag 11-12 samt 16-18.00, söndag 10-11 och 16-19.00. Telefonnummer; 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig.

Ha en fin helg och njut! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke