Budskap från Tarotkorten “åtta i stavar” från mig “Monika” 89#/Tarotguiderna.se

0

Budskap om kommunikation, och vilken kommunikation! Korten har kommunicerat med mig och min önskan om sommar…och japp, just denna vecka verkar sommaren tagit plats. Tro på din önskan och vad du sänder ut till Universum. Vädret är kanske det vi rår på minst men våra tankar kan vi jobba med att styra!

Kortets betydelse och budskap för veckan:

Detta är det största kommunikationskortet av dem alla! Kortet visar på att en lösning som är positiv är på väg men kan också handla om inre kommunikation. Kortet talar om att man försökt hitta en lösning som nu verkar landa där man vill ha den men också umgänge/kontakt med nära och kära eller ev flirt som hör av sig.

Det är ofta snabba positiva besked som kommer med detta kort. Men också en ny fart eller kreativitet hos dig själv. Väntar du besked så är chansen stor att det är i en positiv energi!

Idag onsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl 11-13 samt 16-19.00, telefon: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Och du; ha en underbar vecka! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke