Veckans budskap från mig “Monika” 89#/ Tarotguiderna.se. Nyckelpigan och naturen ligger bakom budskapet:

0

Hoppas du också fått lite sommar i dagarna? Själv hade jag en fantastisk sommardag igår och hopp om några fler sådana i veckan som kommer.

Tänker nyckelpigan får avsluta sommarsäsongen.

Nyckelpigan tillsammans med grönskan talar om en nystart, ny energi, nya tankar och uppslag. Just nu är rätt tid att lämna gamla tankebanor eller vanor som inte längre gynnar oss. Att skapa nåt nytt, en ny grund, en ny start, det är vad nyckelpigan vill förmedla till dig. Och den lila färgen i blommorna är en andlig färg, ett uppvaknande eller önskan att förändra men också att utvecklas just andligen.

Just grönskan tillsammans med denna lilla fina nyckelpiga talar om att det är dags att lämna en fas, ett mönster eller annat som du inte längre behöver i ditt liv. Kanske har du länge tänkt utbilda dig, utveckla något eller gå en kurs? Nu är rätt tid för både inre och yttre förändringar. Tänk nyckelpigans förmåga att lyfta/flyga- den uppmanar dig att göra just det! “Kan jag som är så liten” så kan du!

Idag söndag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 16-19.00. Vill du prata med mig så finns jag på telefonnummer: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Imorgon måndag finns jag tillgänglig på plats kl : 11-12, samt 17-19.00.

Jag önskar dig/er alla en fantastisk vecka! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke