Hej alla fina! Jag “Monika” 89# delar min bild på Rönnbär jag tog i dagarna.

0

Kan det bli mer “höstigt och färggrant? Ändå är jag den som vill ha kvar sommaren så länge det bara går men hösten har ändå börjat ta plats.

Men än så hoppas jag på några fina sensommardagar! Och önskar alla en fin fortsättning på veckan!

Idag onsdag kan du prata med mig “Monika” på Tarotguiderna.se fram till 13.00 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Ta hand om dig! /Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke